lauantai 13. lokakuuta 2012

Nous avons fait de la brioche!

Eli siis eilen ku oli vapaa päivä koulusta mun kaveri tuli käymään meillä ja leivottiin hyvin suomalaista pullaa! Hyvin onnistui vaikka aluksi vähän hirvitti. Kaverin ja hostäidin ilmeet oli aika hyvät siinä vaiheessa ku ripottelin kanelia, nii etten laittanu niin paljon kun yleensä, ja lopuksi kommentti olikin että olisi sitä uskaltanut enemmänkin laittaa! Olen itse ihan samaa mieltä, ensi kerralla paremmin!

Kardemumma herätti myös suurta ihmetystä, ja onneksi onnistuin löytämään sitä kaupasta. Kaikkien kommentti tuoksusta oli yök, paitsi hostisän mielestä tuoksu oli pippurinen, vähän niinkuin Muscadet! (Viini jota valmistetaan täällä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti